Promosi Cheezy Rolls

Assalammualaikum dan selamat pagi semua.. pagi ini deeba nak promosikan produk makanan yang digemari ramai yaitu Cheezy Rolls , huhuh...



Assalammualaikum dan selamat pagi semua.. pagi ini deeba nak promosikan produk makanan yang digemari ramai yaitu Cheezy Rolls, huhuhuhuhu.. cheezy tu.. kegemaran deeba.. pastinya kegemaran anda juga kan.. so kepada sesiapa yang berkenan boleh la cuba membelinya.. lagipun sekarang ini tengah ada promosi tau.. so jangan lepaskan peluang tau..

Tawaran Istimewa sempena Ramadhan!! 
Bermula Hari ini sehingga akhir Ramadhan.. 

Beli 6 balang = RM 60 FREE postage (ke semenanjung Malaysia)
Beli 6 balang = RM 70 termasuk postage (ke Sabah/Sarawak)

Hah, amacam dengan promosi ini.. berkenan? so apa tunggu lagi anda semua boleh la pm dan order..

Anda semua boleh Pm Di Sini

Nota: Siapa suka makan cheezy rollos ini cepat-cepat la order, raya nanti boleh la makan.. tapi kalau lama sangat nak tunggu raya makan la time waktu berbuka nanti :)

You Might Also Like

4 ulasan

  1. sedapnya! eh guna icon fb n twitter yang sama jugak? :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama ye sis? saya cari kat google icon-icon tu :)

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. Oh ye? saya tengok code warna some font and background sama pulak...kalau download template asal warnanya sangatlah berbeza..untuk cari identity blog sendiri better gunakan coding warna yang lain next time. Dgn itu, terpaksa pulak saya tukar code warna yang lain sebab saya tak suka orang tiru secara bulat bulat gitu..huhu :) Terima kasih Deeba untuk penjelasan awak..happy blogging

      Padam

Flickr Images