Tips Menyegarkan Kulit Muka

Lebihan air teh semalam jika tidak habis diminum,jangan terus dibuang. Banyak kegunaannya. Antaranya ialah ia dapat menyuburkan pokok. J...


Photo: MENYEGARKAN KULIT MUKA

LEBIHAN air teh semalam jika tidak habis diminum,jangan terus dibuang.Banyak kegunaannya.Antaranya ialah ia dapat menyuburkan pokok.Jika kita ingin melihat pokok yang kita tanam hidup subur,siramkan ia dengan air teh tersebut.

Selain daripada itu air teh semalaman juga boleh digunakan untuk mencuci muka bagi menyegarkan dan menegangkan kulit muka.Caranya mudah sahaja.Sebelum kita membasuh dengan sabun atau pencuci muka,basuhkan muka dengan air teh tersebut .Biarkan 10 hingga 15 minit.Selepas itu boleh dibilas dengan menggunakan air bersih.Lakukan setiap pagi dan lihat hasilnya,pasti akan menggembirakan

Lebihan air teh semalam jika tidak habis diminum,jangan terus dibuang. Banyak kegunaannya. Antaranya ialah ia dapat menyuburkan pokok. Jika kita ingin melihat pokok yang kita tanam hidup subur, siramkan ia dengan air teh tersebut.

Selain daripada itu air teh semalaman juga boleh digunakan untuk mencuci muka bagi menyegarkan dan menegangkan kulit muka. Caranya mudah sahaja. Sebelum kita membasuh dengan sabun atau pencuci muka, basuhkan muka dengan air teh tersebut . Biarkan 10 hingga 15 minit. Selepas itu boleh dibilas dengan menggunakan air bersih. Lakukan setiap pagi dan lihat hasilnya, pasti akan menggembirakan..

You Might Also Like

3 ulasan

  1. cik deeba,,, cantiknya blog... ajar sy jugak

    BalasPadam
  2. mak sy biasa siram pokok dengan air teh yang tak habis minum. serbuk teh yang kita dah gunakan tu jangan buang macam tu je, letak sekali kat pokok tanaman.

    BalasPadam

Flickr Images