Giveaway Bulan Cinta by Dilah

6:30 PTG

 GIVEAWAY BULAN CINTA BY DILAH
Assalammualaikum..

Sebenarnya tahun ni 2017 merupakan tahun yang ke 2 deeba dan suami mendirikan rumahtangga..alhamdulillah hasil perkongsian hidup kami dikurniakan seorang cahaya mata lelaki.. 

Tarikh wedding kami 31 januari 2015, kami sepakat memilih tarikh yang sama dengan wedding mak ayah deeba.. sebab mak deeba pernah cakap dia nak anak2 dia pilih tarikh kawin yang sama macam mak ayah dia.. so adik2 deeba yang tiga orang tu kalau nak berumahtangga kena la cari tarikh yang sama ye.. 31 januari, tahun tak kisah.. hehe..


Dan tak sangka nak masuk tahun depan ( 2018 ) dah.. kejap je waktu berlalu, tahu2 dah nak masuk ulangtahun yang ke3.. alhamudlillah.. semoga rumahtangga yang kami bina ini akan berkekalan sehingga ke jannah.. in shaa Allah.. amin..

Jom korang semua support giveaway INI

You Might Also Like

3 ulasan

  1. hi deeba.. alhamdulillah, dah nak masuk 3 thn dah ye rumahtangga deeba.. semoga kekal bahagia hingga ke jannah..

    Thanks ya join giveaway ni.. Okla, boleh check senarai nama peserta di sini ya..
    http://www.ceriteraibu.com/2017/12/peserta-giveaway-bulan-cinta-by-dilah.html

    BalasPadam
  2. Tahniah
    http://www.ceriteraibu.com/2018/01/pemenang-giveaway-bulan-cinta-by-dilah.html

    BalasPadam