Khamis, 30 Ogos 2012

Rindu Ini Milik Kita


Perasaan rindu memang tak dapat dielakkan oleh setiap insan kan... mesti akan ada perasaan rindu dalam diri kepada sesiapa je yang kita rasa nak rindu, tak kira la pada keluarga, pasangan, sahabat , atau sesiapa saja… macam dieba la , hari-hari dilamun rindu... walaupun setiap hari berhubung melalui hp , calling2 je , sms setiap mase tapi rasanya rindu kali ini terlalu berat kot untuk dieba lalui... susah la nk cakap sebab rasa macam bahagia sangat dengan rindu ini... dan semoga rindu ini masih menjadi milik kami berdua... amin...

siapalah insan bertuah yang dieba rindukan tu ye... hehehe... sudah pastilah my CAPITAL S... rindunya la pada die , adakah die disana merindukan dieba juga?? mestilah kan... takkan la tak rindu... p/s:berani tak rindu dieba... dieba merajuk kang baru tahu... huhuhu...
kalau kita selalu doa macam ni bermaksud kita sentiasa ingat insan yang dirindui tu dalam doa kita.. bak kata orang dulu2, “ingat daku dalam doamu”..doa boleh jadi penguat kasih antara dua insan.. insyaAllah..
Read more>>>

Isnin, 27 Ogos 2012

In Shaa ALLAH


Assalammulaikum semua, rase nye lama sudah dieba tidak munculkan diri disini.. al maklum la busy beraye with my lovely family...

Raye tahun ni pun sama sahaja seperti tahun lepas... meriah, gembira semua tapi rase nya tahun ni lagi meriah sebab tahun ni dieba ade seseorang yang istimewa yaitu , abg sayang...

Siapakah beliau , biarlah hanya dieba , dia dan my family dan orang-orang yang terdekat sahaja yang tahu... in shaa ALLAH 1 hari nanti pasti akan dieba memperkenalkan beliau... 

Yang penting sekarang ini , sejak kemunculan abg sayang ni , kehidupan dieba pun mulai pulih seperti dahulu beliau banyak sangat memberikan dieba kata-kata semangat... dieba semakin ceria , bahagia dan sebagainya lagi... semoga selepas ini semuanya akan menjadi cerita yang indah buat dieba dan juga DIA... dan mungkin selepas ini tidak akan lagi ada cerita sedih... biarlah hanya cerita gembira sahaja yang mengiring kisah hidup dieba bersama dengan abg sayang... in shaa allah... amin... :)
Read more>>>

Copyright © Dari Kacamata Seorang Wanita Official Blog Designed by azhafizah.com