Khamis, 24 November 2016

Homepro Warehouse Sale

Homepro Warehouse Sale | Assalammualaikum semua.. selamat pagi.. nampak tak pic dekat atas tu? wow homepro buat sale la.. yang suka sangat dengan barangan yang dijual di homepro ni boleh lah beramai-ramai pergi.. dari 25 nov - 4 disember.. 
Jualan gudang ini merupakan jualan gudang yang terbesar dan terpanjang di Klang Valley! Harga & Diskaun sehingga 80% untuk produk-produk elektronik seperti TV & Peti Sejuk, barangan keperluan rumah, barang dapur yang berjenama seperti Tefal, Faber, Akemi, Jean Perry, Rubine, Samsung, Philips, Toshiba, dan banyak lagi! 





























Lokasi: Lot C35374, Taman Perindustrian Seksyen 3, Jalan Perindustrian Puchong. (Masukkan "Home Pro Warehouse" @ Google Map/ Waze)
Read more>>>

Rabu, 23 November 2016

WORDLESS WEDNESDAY | Cantik Dan Buruk

Benar ramai manusia suka yang cantik dan yang buruk diketepikan.. tapi harus anda semua ingat yang cantik itu bukan bererti semuanya cantik, kadang ada yang busuk.. pernah dengar tak, dalam setandan pisang tak semuanya busuk.. pasti ada yang cantik.. begitu jugalah dengan cantik.. dalam banyak-banyak belum tentu cantik pada pandangan mata kita.. kadang ada yang busuk pada pandangan mata manusia.. sebab mata manusia ni lain-lain tau..

Benar tak? cer check mata masing-masing.. hehe.. nampak yang cantik ke yang buruk..


Nota : Cantik tak semestinya bahagia dan yang tak cantik tak semestinya tak boleh buat kita bahagia.. ingat tu..
Read more>>>

Jumaat, 4 November 2016

MESTI CUBA : D' Sofea Grill

Anda suka makan?? mari cuba 1 lagi tempat makan yang menarik untuk anda cuba.. Hanya yang terbaik di D' Sofea Grill.







Orang2 perlis dan yang sewaktu dengannya boleh cuba.. orang2 yang lain negeri pun boleh datang makan.. apa salahnya pun kan kalau jauh asal perut dah berkenan.. hihi..

Nama Kedai : D' Sofea Grill 

Lokasi :  No. 1 Lorong Melor, RPA Kangar 01000 Kangar Perlis


Maklumat Tambahan : Lorong pertama sebelah kanan, belakang Dewan Badminton.
Buka dari jam 6.00 petang hingga jam 12 tengah malam. Tutup hari Isnin.
Read more>>>

Ost Lagu Tema SURI HATI MR PILOT

Assalammualaikum..

Semalam dah last cerita suri hati mr pilot.. siapa dah tengok ending dia? best tak? deeba tak sempat nak tengok semalam sebab tengok episod sebelum2 ni.. senang ada astro beyond ni.. tinggal rakam je.. so ada masa boleh la tengok..  hehe..

Deeba suka sangat dengan lagu tema suri hati mr pilot ni.. kadang2 tu tengah membasuh pinggan pun boleh nyanyi sekali.. hehe..jom uollss layan lagu ni..


Pabila ku lihat senyumanmu
Terdetik memori pertemuan kali pertama kita berdua

Ada sesuatu tentang kita
Kemesraan bersama membuatku alpa
Tak pernah terlintas untuk aku kehilanganmu

Aku tahu kau juga pun turut rasakan itu
Lebarkanlah sayapmu ke pangkuanku
Agar bayangan hitamku berlalu

Tanpa cintamu
Ku merasakan hidup tak lagi bererti
Tanpa dirimu aku rapuh

Tiada tanda tanya
Tentang ketulusan kasih kita berdua
Bersemi cinta
Ku harap kita kan selamanya cinta

Jarak itu buat ku celaru memikirkanmu merindukanmu
Namun itulah menguatkan cinta kita

Tanpa cintamu
Ku merasakan hidup tak lagi bererti
Tanpa dirimu aku rapuh

Tiada tanda tanya
Tentang ketulusan kasih kita berdua
Bersemi cinta
Ku harap kita kan selamanya cinta

Tanpa cintamu
Ku merasakan hidup tak lagi bererti
Tanpa dirimu aku rapuh

Tiada tanda tanya
Tentang ketulusan kasih kita berdua
Bersemi cinta
Ku harap kita kan selamanya cinta
Bersemi cinta
Ku harap kita kan selamanya cinta

Read more>>>

PADINI SPECIAL SALE








Padini buat sale ??? wow.. hanya 4 hari sahaja tau sale ni berlangsung so yang kaki shopping tu apa lagi boleh la ke padini sekarang juga
 ( tunggu shopping mall bukak eh )

Update entry kul 7:51 pagi.. hehe.. shopping mall pun belum bukak.. 

Seronoknya la kalau dapat shopping sama tapi tak boleh.. sekarang kena berjimat cermat sebab nak pindah rumah baru banyak nak pakai duit.. 

It's hokay, tunggu urusan pasal rumah semua dah settel lepastu boleh la kita shopping.. huhu..tak sabar nak shopping dengan anak..

Selamat bershopping ye uolls :)
Read more>>>

Khamis, 3 November 2016

Hati Please Be Strong Okay



In shaa Allah akan terganti.. 
Read more>>>

Copyright © Dari Kacamata Seorang Wanita Official Blog Designed by azhafizah.com