Ahad, 29 Jun 2014

Jalan Yang Benar


Semua orang punya hak masing-masing untuk jadi dirinya sendiri, bukan apa yang diinginkan orang lain.. Tapi kadang kita hanya punya dua pilihan, berubah atau kalah.. Jangan terlalu banyak berfikir kerana b
anyak yang salah jalan tapi merasa tenang kerana banyak manusia yang sama-sama salah.. . Beranilah untuk menjadi benar, walau sendirian.. 
Read more>>>

Jumaat, 27 Jun 2014

Giveaway Ramadhan Raya by Syira Lokman


Hadiah menarik, rugi kalau tak join :D

Syarat :

1. Follow blog



3. Like sahaja fanpage berikut :
(syira saja tak letak button like sbb nak anda lihat sendiri page ape yg anda like)


Cara mudah :

1. Follow SEMUA syarat.
2. Buat entry bertajuk "Giveaway Ramadhan Raya by Syira Lokman"
3. Letak banner dekat entry. (klik banner,bawa banner ke entry anda & paste)
-bawa ke new tab pun boleh then copy je)
4. Backlink kan ke sini.
5. Publish!
6. Tinggalkan URL facebook DAN entry giveaway anda di ruangan komen entry ini sahaja.


Special untuk anda?

Bloglist Ogos dan September x10 [Syira]
Kad blogger dan Kad raya x2 [Syira]

Novel Ramlee Awang Murshid Sunan Nanggroe Sang Kembara x1[syahmi]
Hello Kitty Bath Salts x1 [AHR Online Shope]
Shawl x 2 [hunnyshawl]
Shawl x1 [SarahAbdullah]
Tudung x1 [norfarihan]
Kerongsang x1 [norfarihan]
2 brooch x1 irine
Kad blogger x5 [ana.ahmad]
Sticker keyboard x1 [Ashalya]
Header x1 [Syaza]
Bloglist x10 [Syaza]
Blog Review x3 [wan.ashikin]
Voucher RM5 utk barang preorder di blogshop Cayesha x 5 [ShairaElianis]
Lavender Aromatic Essence Moisturizing Mask x1 [Julia-AA]

Topup RM10 x1 [ssurianah.yana]
Topup RM5 x2 [siti.meriam]
Topup RM5 x2 [syahmi]
Topup RM5 x2 [wanrus.wanie]
Topup RM5 celcom/maxis x1 [ShairaElianis]


3 TOP REFERRAL

Dress x 1 [MJ.Closet]
Tudung bawal aidijuma x2 [nurulaqidah]

*Ketiga-tiga top referral akan mendapat kad blogger dan kad raya  [Syira]


Mudah kan?
jom ramai2 memeriahkan Giveaway Ramadhan Raya by Syira Lokman ^_^
InsyaAllah lepas ni mungkin ramai akan follow blog anda juga :)
 57 pemenang dicari ^_^
Bersama merapatkan ukhwah ^_^


Mula :26 Jun 2014
Tamat : 4 Ogos 2014 jam 11:59 malam

Berlangsung selama 40 hari :D

Marilah kita ramai-ramai meriahkan giveaway ini :)
Read more>>>

Rabu, 25 Jun 2014

BIG BIG JUNE BIRTHDAY GIVEAWAY BY RARA FARHANA



BIG BIG JUNE BIRTHDAY GIVEAWAY BY RARA FARHANA

Rara Farhana menjemput anda semua untuk join Big Big June Birthday Giveaway By Rara Farhana! Pelbagai hadiah yang awesome lagi best menanti anda! Jom kita ramai-ramai join bagi memeriahkan lagi giveaway ini. Tekan banner di atas untuk joinnnn :D
TARIKH TUTUP PENYERTAAN: 20 JULY 2014

Big Big June Birthday Giveaway By Rara Farhana ini ditaja khas oleh Anisyamir Leejo, ANa Ahmad, Fatin Umira, Ismah, Keyranazleen, Sya Nissa dan Syaz. Terima kasih kepada semua penaja. Semoga dimurahkan rezeki anda semua :) 
Read more>>>

THEBEST GIVEAWAY BY ADAMFAIZ

THEBEST GIVEAWAY BY ADAMFAIZ


Jemput join GiveAway ni ramai-ramai ! Para peserta berpeluang memenangi hadiah best seperti monopod ,produk shaklee,tudung bawal,purse,kain sulam,crystal brooch dan banyak lagi ! 

KLIK BANNER ATAU KLIK SINI UNTUK JOIN
Read more>>>

Rabu, 11 Jun 2014

Sayangi Keluargamu Selagi Mereka Masih Ada


Tak pernah aku bayangkan bagaimana jika suatu saat nanti aku akan kehilangan semua ahli keluarga besarku.. Sedangkan kini, satu persatu ahli keluarga yang aku sayangi telah kembali pada yang maha Esa..

Memang pada mulanya, Hati ini menangis kerana kehilangan, jiwa ini merintih kerana terpaksa melepaskan.. Namun apa guna aku menangis dan merintih, mereka takkan pernah kembali lagi.. Aku harus redha dengan pemergiaan mereka..

Kerana setiap yang hidup pasti akan kembali ke tempat asalnya.. Dimana kita datang disitu kita kembali.. Jadi pesanku kepada mereka yang masih mempunyai keluarga.. Sayangilah keluargamu selagi mereka masih ada.. Jangan nanti jika sudah kehilangan baru menyesal dikemudiaan hari.. 


Akhir kata, Walaupun terpisah didunia, doa kami sentiasa buatnya.. Al-fatihah buat arwah datuk kami yang telah pergi menghadap ilahi pada 24 mei 2014, semoga arwah atok ditempatkan dikalangan orang-orang yang soleh.. dan semoga arwah tenang disana.. amin..
Read more>>>

Copyright © Dari Kacamata Seorang Wanita Official Blog Designed by azhafizah.com