Sabtu, 11 Jun 2016

Miliki Shawl Exclusive By Papaglamz Secara PERCUMA

Assalamualaikum semua. Dengan ini PapaG lancarkan satu segmen Miliki Shawl Exclusive By Papaglamz Secara PERCUMA. Siapa nak angkat tangan. Untuk pengatahuan semua baru-baru ini Papaglamz telah melancakan Koleksi Terbaru Shawl Exclusive By Papaglamz (klik disini).  Pelancaran Koleksi Terbaru Shawl Exclusive By Papaglamz ni akan dapat membantu anda dalam membuat pemilihan shawl yang cantik, glamour, exclusive dan menarik untuk anda gayakan. Lebih-lebih lagi nak raya ni kan?



Korang nak cuba Shawl Exclusive By Papaglamz secara PERCUMA? Mudah je. Jom join segmen yang PapaG buat ni. Klik kat banner di atas tu yer.

Warna-warna pilihan koleksi terbaru shawl exclusive by Papaglamz

Baiklah, terlebih dahulu PapaG cerita sedikit tentang konsep shawl yang terbaru dari Papaglamz ni dulu yer. Sebenarnya koleksi kali ini menampilkan shawl yang mempunyai potongan asas segi empat tepat. Ukuran panjang dan lebar lebih kurang 190cm X 80cm. Semoga shawl yang PapaG keluar ni dapat memenuhi kehendak wanita-wanita diluar sana yang ingin berfesyen tetapi tetap menjaga dan menutupi AURAT dengan sempurna. Insyallah. 

Dalam pemilihan material, kami menggunakan kain Chiffon Glitter. Antara sebab PapaG menggunakan kain jenis ini ialah jenis kain ini yang nampak lebih Glamour dan anggun pada si pemakai serta MUDAH BERALUN yang penting TIDAK JARANG. Kalau korang nak tahu, untuk koleksi kali ini PapaG tampilkan KHAS satu shawl yang warnanya LIMITED. Sebab hanya SATU warna sahaja shawl yang diperbuat dengan menggunakan kain Chiffon Moist Crepe. Bagi mereka yang dah mencuba koleksi shawl PapaG yang lepas tentu tahu bagaimana CANTIK dan SELESAnya memakai shawl PapaG yang menggunakan kain jenis ni kan? Jadi buat mereka yang merindui shawl PapaG dibuat dari kain jenis ini korang boleh grab dalam koleksi terbaru ni. Tapi SATU WARNA je la iaitu Musted Yellow.

Terdapat 7 warna berbeza yang korang boleh lihat seperti gambar yang PapaG tunjukkan di bawah ni.

wide-shawl-exclusive







Memandangkan sekarang ni (ikut tarikh entri ni) masih lagi mood-mood promosi dari kami, jadi kami menjual Shawl Exclusive by Papaglamz seperti harga di bawah ni.

1 helai RM 34.00 + Postage RM 6.00 = RM 40.00
3 helai RM 100.00 termasuk postage 

CEPAT REBUT SEKARANG....!!!!

Wassap : 0196141393

Jangan lupa ikuti Perjalanan Shawl Exclusive by Papaglamz ni IG dan FB tau.

Ig : exclusive_by_papaglamz
FB : Papaglamz
Official Artikel : Shawl Exclusive by Papaglamz


Read more>>>

Senyum Sabtu : Wang Kertas

Hasil carian imej untuk money

Wang kertas RM1 dan RM100 diperbuat dari
kertas yang sama dan diedarkan oleh Bank Negara
Malaysia (BNM)..

 Ketika dicetak, mereka
bersama, tetapi berpisah di bank dan beredar di
masyarakat.

Bagaimanapun, 4 bulan kemudian mereka
bertemu semula secara tidak sengaja di dalam
dompet seorang pemuda.

Maka mereka pun berbual:
1. Wang RM100 bertanya 
kepada RM1; "Kenapa 
badan kamu begitu lusuh, 
kotor dan berbau hamis?"

2. RM1 menjawab; "Kerana 
sebaik saja aku keluar
dari bank, terus ke tangan 
orang bawah daripada 
buruh, penjaja, penjual 
ikan dan di tangan 
pengemis."

3. Lalu RM1 bertanya balik 
kepada RM 100," 
"Kenapa kau begitu baru, 
rapi dan masih bersih?"

4. RM100 menjawab;"Kerana
sebaik saja aku keluar 
dari bank, terus disambut 
perempuan cantik, dan 
beredarnya pun di 
restoran mahal, di 
kompleks membeli-belah 
dan juga hotel brbintang 
serta keberadaanku selalu
dijaga dan jarang keluar 
dari dompet."

5. Lalu RM1 bertanya lagi; 
"Pernahkah engkau brada 
di tempat ibadah?"

6. RM100 menjawab; "Belum pernah"
7. RM1 pun berkata lagi; 
"Ketahuilah walaupun aku 
hanya RM1, tetapi aku 
selalu berada di seluruh 
tempat ibadah, dan di 
tangan anak-anak yatim 
piatu dan fakir miskin 
bahkan aku bersyukur kpd
Allah kerana aku tidak 
dipandang sebagai 
sebuah nilai, tetapi aku 
dipandang sebagai 
sebuah manfaat.

6. Lantas menangislah 
RM100 kerana berasa 
besar, hebat, tinggi tetapi 
tidak begitu bermanfaat 
selama ini. Smoga cerita 
ini memberi pengajaran 
kpd kita semua..

**cerita yg simple tetapi membawa pengertian yg tersirat sbg pengajaran**
Untuk renungan kita bersama... kita hidup jgnlah
sombong dan ego dgn kedudukan dan pangkat..

Kerana adakalanya sesuatu yg kita hina itu lebih baik dan disanjung oleh masyarakat..
SEKADAR RENUNGAN..

Sumber : Facebook
Read more>>>

Isnin, 6 Jun 2016

Salam Ramadhan

Wallpaper Ramadhan , Gambar Ucapan Ramadhan , Ucapan Ramadhan Bergambar , Ramadhan 2016 , Ramadhan Wallpaper , Ucapan Ramadhan 2016 , Ucapan Ramadhan Bergambar ,  ucapan menyambut ramadhan; Ucapan Ramadhan; ucapan marhaban ya ramadhan; ucapan memasuki bulan ramadhan; ucapan menjelang ramadhan; kata kata mendekati bulan ramadhan; ucapan marhaban ya ramadhan 2016 dalam tulisan arab; ucapan memasuki bulan suci ramadhan; poster menyambut bulan ramadhan ,Ucapan Ramadhan 2016 Terbaik

Assalammualaikum.. salam ramadhan buat semuanya..

Alhamdulillah.. diri ini masih berpeluang lagi untuk bertemu ramadhan pada kali ini..

2016

Pantas bukan waktu berlalu..

Sedar tak sedar sahaja.. sedangkan macam baru semalam ramadhan yang lepas..

Semoga ramadhan kali ini akan lebih baik daripada sebelumnya..

In shaa Allah.. 

Read more>>>

Monday Blues : Guna Keropok Udang Pun Boleh





Amacam, anda semua berani tak berfesyen macam dia ni..

Kalau deeba, mau fikir banyak kali.. nak ke tak gitu.. karang tak pasal2 kena gigit semut.. sakit tuuuu.. takmo la.. hehe..
Read more>>>

Rabu, 1 Jun 2016

Wordless Wednesday | Sayang Nak Makan







Comelkan? pasti sayang nak makan bukan.. sebab cantik sangat sangat..

Read more>>>

Wordless Wednesday | Hitachi Seaside Park Jepun









Sungguh cantiknya.. menarik dan tertarik hatiku ini..

P/s: Entah bila mula minat dengan bunga :)
Read more>>>

Copyright © Dari Kacamata Seorang Wanita Official Blog Designed by azhafizah.com