Follower, Error WHY ???

Assalammualaikum semua selamat petang..  Deeba nak tanya sekarang ni memang kita tidak boleh ke nak follow mana-mana blog sebab bila deeb...



Assalammualaikum semua selamat petang.. Deeba nak tanya sekarang ni memang kita tidak boleh ke nak follow mana-mana blog sebab bila deeba blogging dari satu blog ke satu blog dan bila deeba tekan button follow nak follow terpampang error.. kenapa ye?? rasanya dah lama deeba perhatikan jadi macamtu.. adakah deeba seorang sahaja yang tidak boleh memfollow ataupun semua orang mengalami masalah yang sama seperti deeba.. please sesiapa yang tahu share dengan deeba.. tq.. 


You Might Also Like

6 ulasan

  1. Siqah pun tak pasti. Setakat sekarang, belum jumpa lagi masalah ni.

    BalasPadam
  2. setakat ni okay je. Baru tadi follow blog orang, tak keluar pulak macamni :(

    BalasPadam
  3. Google Follower memang sedang error jika kita ingin follow blog rakan bisa kita lakukan melalui Dasboard Blogger

    BalasPadam
  4. cikla pernah jugak kena mcm ni. tp masa ni internet mcm slow. bila cikla back lepak klik balik dh ok dh...

    BalasPadam
  5. kena cuba banyak kali baru boleh :(

    BalasPadam

Flickr Images