Be Oh Be

11:32 PTG





See.. see.. see.. cikitnya BE.. huhuhu..

Last haritu pun 17 april 2014, pastu sampai laaaani takda pun dapat lagi.. keciannya..

Entah bilalah nak dapat BE baru macam blogger yang lain tu..

Kadang-kadang bila tengok dorang update entry pasal BE, rasa CEMBURU disitu.. bukan cemburu apa pun, just cemburu sebab kita ini tak pandai selok belok nuffnang.. tapi sekali sekala itu adalah kita ini ikut tips-tips yang diberikan.. tapi tulah, haih, kadang faham kadang tidak..

Tak apalah, rezeki masing-masingkan.. kalau ada rezeki adalah..

You Might Also Like

12 ulasan

  1. Tak mengapa, slow slow okay?? ena pun dah lama guna nuffnang, tapi baru sekali je dapat merasa cashout. Apapun, banyakkan bersabar

    BalasPadam
  2. kite pun nasib yang sama juga.. bersabar ye... :)

    BalasPadam
  3. Orait cik hanizk, harap awk pun sama.. bersabar ye :)

    BalasPadam
  4. takpe.. lama2 nanti makin banyak..

    thanks ya sudi join segmen nak url #4, blog anda telah disenaraikan di http://www.mialiana.com/2014/05/senarai-url-blog-4.html

    BalasPadam
  5. aduhai ~~ sama laa nasib kita tapi saya koson-kosong sen terus .. hehe

    Fighting !!

    BalasPadam
  6. hehe sikit-sikit lama-lama banyak lah tu inshaaAllah

    BalasPadam
  7. xpe dik, sikit2 lama2 jadi bukit... :)

    BalasPadam
  8. Ada beza be dgn cpuvya..sya x tau pasai ni..sya ingat sma ja..huhu..sya folo kmbali blo ni..^_^

    BalasPadam
  9. as salam. kayuh pelan2..lama2 dpt la pendapatan tu. abe kie dtg dari segmen mialiana n jadi follower ke 95.

    BalasPadam
  10. boleh cuba lagi.. inshaAllah nanti ada la tu..

    husna singgah dari segmen kak mia..:)

    BalasPadam
  11. Saya dapat awal bulan May.. hehe

    BalasPadam