Lama Tak Check Akaun Nuffnang

Assalammualaikum.. Lama tak check akaun nuffnang sejak lama tak online guna lappy.. sekali pagi ini check masih tetap sama juga.. langsun...


Assalammualaikum..

Lama tak check akaun nuffnang sejak lama tak online guna lappy.. sekali pagi ini check masih tetap sama juga.. langsung tiada rezeki nak dapat cpuv dari nuffnang..

Last hari itu pun adalah pada bulan april yang lalu.. wah lama tu.. agaknya mesti disebabkan aku ni jarang online kot.. sebab tu la tak ramai yang datang menyinggah kesini.. yeke? huhuhuhu..

Nak buat macam mana, bila tengah ada masa nak menulis ada sahaja masalah yang tak dapat dielakkan.. so terhenti la penulisannya..

Now sekarang ni bila tengah ada mood nak menulis, haihh.. kena kurangkan lak.. yela, nak kena buat persiapan perkahwinan lak..

Banyak lak tu nak diuruskan.. dan paling penting borang permohonan nak kahwin tu..

Haihh pening kepala duk fikir pasal kahwin ni..

Ingat senang.. rupanya susah juga ye..

Pening pening..

P/s: Agaknya bulan ni dapat tak cpuv dari nuffnang? mana tahu rezeki orang nak kahwin ni.. huhuhu..



You Might Also Like

3 ulasan

Flickr Images