Pernah macam ni?

2:13 PTG



Kadang perlu bertegas juga.. 

Kenapa? 

Sebab jadi terlalu baik akan kerap disakiti dan tersakiti.. 

Tapi bila kita mula jadi tegas mesti orang akan cakap kita dah banyak berubah.. 

Sedangkan kita jadi macam tu sebab tak nak hati kita jadi lebih sakit..

Ada kala kita perlu lontarkan dari kata kata. 

Walaupun tak kesampaian apa yang dikatakan..

Mencuba untuk berterus terang adalah jalan terbaik.. 

Meluahkan sesuatu adalah yang terbaik.. 

Seperti ayat tersebut.. 

Luahan la itu tapi bukan jawapan sebenar:)


You Might Also Like

2 ulasan

  1. pernah, semua orang pernah melalui tapi malas nak melayan perasaan sangat...hu hu hu....

    BalasPadam
  2. Tak perlu nak explain lelebih kan, sebab orang hanya akan faham based on their level of perception. Huhu

    BalasPadam