Program Penebusan Beg Ceria Bersama Milo

3:29 PTG


Assalammualaikum semua..

Anda suka minum milo? pasti suka bukan.. rugilah siapa yang xsuka minum milo tu.. sebab kalau kita minum milo kita jadi sihat dan kuat bukan? deeba pun suka sangat minum milo.. lebih-lebih kalau letak ais.. perghhh.. sedapnya milo ais.. terasa nak minum pulak petang-petang ni tapi HUJAN.. xnak la minum milo waktu hujan ni.. ngiluuu gigi nanti.. hehe.. 


Untuk makluman korang semua jika korang semua beli mana-mana produk milo uht korang boleh tebus beg milo tau.. ada 2 jenis bag, beg thermal dan beg galas..

MILO UHT 125ML PEK
MILO UHT 200ML PEK
MILO UHT 1L PEK

Cara-caranya adalah seperti berikut beli mana2 produk milo uht, kumpul resit untuk mencukupkan mata penebusan anda dan isikan borang penebusan dan hantarkan bersama resit asal ke

PROGRAM PENEBUSAN BEG CERIA MILO
OMNITEAM SDN. BHD.

16, JALAN SS25/35 TAMAN MAYANG
47301 PETALING JAYA

 Untuk borang pendaftaran korang boleh download disini  BORANG PENDAFTARAN



Selamat mengumpulkan mata untuk anda menebus beg milo yang comel ini.. cepat-cepat pergi beli air milo anda.. jangan lepaskan peluang ini ye.. 

You Might Also Like

9 ulasan

  1. Balasan
    1. kan.. kan.. memang lama.. deeba pun berkenan..

      Padam
  2. wahhh...dapat free kalau beli milo..

    BalasPadam
  3. alamak cantik2 la beg tu... tp jarang minum milo kotak.

    BalasPadam
  4. terima kasih follow blog saya yg ke 900 https://cikash.blogspot.com/2017/11/wordless-wenesday-104-follower-900.html

    BalasPadam
  5. Bestnya.. kena rajin kumpul resit lah ni

    BalasPadam
  6. beli milo, cukup mata dan dapat tebus bag. Beg hijau milo tu mmg lawa. :D

    BalasPadam