Petua : Hindarkan Lipas Dalam Almari

2:24 PTG




1. Carikkan beberapa helai daun pandan dan letakkan dalam kabinet dapur atau almari, laci dan sbgainya..

2. Racik daun pandan menjadi bunga rampai dan letakkan ke dalam almari pakaian..
Bukan sahaja almari tidak dikunjungi lipas malah, pandan mampu mengharumkan kabinet atau almari anda itu..

Selamat mencuba ye.. 

You Might Also Like

7 ulasan

  1. wahh nampak macam menarik. malah tak guna duit pun. hehehh. boleh tryy nii

    BalasPadam
  2. tapi kalau bau pandan terlalu kuat pun boleh pening gak kepala, tak apa masih boleh cuba, thanks for sharing the tips yeah?

    BalasPadam
  3. Thank you for the sharing..

    Lemari bilik tu ada tingkat, tapi yang setingkat tu dia cukup gemar melepak..

    Boleh cuba untuk tak nak bagi dia lepak situ lagi.. hehe

    BalasPadam
  4. bagus petua ni. guna daun pandan je rupanya :)

    BalasPadam
  5. memang amalkan petua ni sejak dulu... alhamdulillah.. lipas dah menjauh... :)

    BalasPadam