Petua Kecutkan Jerawat

8:03 PG

Assalammualaikum.. 

Selamat pagi semua.. seperti biasa hari isnin adalah hari yang lesu, letih, mals plus lain-lain la yang sewaktu dengannnya.. hehe.. macam xpuas habiskan masa berhujung minggu kan.. tahu-tahu dah isnin..

Pagi ini deeba nak share petua/tips pasal anda semua yang ada masalah jerawat like deeba.. walau sekecik-kecil jerawat yang muncul mood boleh berubah sekelip mata kan.. so badmood.. so pada anda semua yang ada masalah jerawat tu boleh la cuba cara seperti dibawah ini.. deeba copy and paste sahaja.. hehe..

cuba minum 4 jenis jus ni untuk kecutkan jerawat

Jerawat adalah musuh utama semua orang terutama sekali jika jerawat tu kat muka. Selain daripada sapu krim anti jerawat mungkin korang boleh cuba minum 4 jenis jus ni untuk kecutkan jerawat korang. 
cuba minum 4 jenis jus ni untuk kecutkan jerawat
1. Cuka epal 
Cuka epal boleh mengeringkan jerawat dalam masa satu hari selain daripada bagus untuk toner kulit. 
cuba minum 4 jenis jus ni untuk kecutkan jerawat
2. Jus Timun
Selain daripada untuk hilangkan lingkaran gelap bawah mata ni, jus timun juga berkesan untuk hilangkan jerawat disebabkan vitamin C yang terdapat di dalamnya. 
cuba minum 4 jenis jus ni untuk kecutkan jerawat
3. Teh hijau 
Rasanya semua orang tahu kebaikan teh hijau ni betul tak ? Teh hijau juga bagus untuk hilangkan jerawat kerana mengandungi antioksidan yang sangat tinggi. 
cuba minum 4 jenis jus ni untuk kecutkan jerawat
4. Amalkan sahaja minum air lemon setiap pagi bukan setakat hilangkan jerawat tetapi bagus untuk kulit ! 
Kredit : Era Fm & Hanasuva

You Might Also Like

2 ulasan

  1. thanks share.kalau jerawat naik, nak keluar rumah pun takde mood. huhu

    BalasPadam