Sepetang Di Gold Coast Morib

Lama rasanya tidak menjejakkan kaki disini.. Dan kenapa semalam boleh berada disini ialah menemankan adik dan adik sepupu untuk bermandi ma...



Lama rasanya tidak menjejakkan kaki disini..

Dan kenapa semalam boleh berada disini ialah menemankan adik dan adik sepupu untuk bermandi manda..

Syoknya tengok mereka bermandi manda..

Ibu dengan baby ( dalam perut ) hanya mampu melihatnya sahaja..

Nak join sekali nanti ayah baby marah, lagipun takut la terjatuh atau tergelincir..

Bahaya.. takut..

Sekarang ni kena fikirkan pasal baby daripada ibu..

Takpe baby, nanti baby dah besar, kita ajak ayah pi mandi manda ye sayang.. 

You Might Also Like

4 ulasan

  1. bestnye dpt tejun dlm kolam tu.. hihi

    BalasPadam
  2. salam ukhuwah, singgah petang, betul tu kena sentiasa berhati2 di tempat2 yang agak licin ni ketika hamil..puan deeba :)

    BalasPadam
  3. salam,, singgah sebentar.. anie pernah ke sini,, kalau budak main gelunsur tu bolehlah,, kalau orang dewasa yang main gelunsur tu tak berapa nak best sebab tak licin dan melekat,, kena sorong badan sendiri,, dulu pergi anak je yang main hehe,,so far view dia memang cantik lah,, kalau nak teman anak2 main memang puas lah,,

    BalasPadam

Flickr Images