Comeynya Newborn Photoshoot

Assalamualaikum.. selamat pagi semua.. Wow, comey2 nya la baby ni photoshoot semua.. hehe.. Sebenarnya sejak baby fateh dalam...

Assalamualaikum.. selamat pagi semua..

Wow, comey2 nya la baby ni photoshoot semua.. hehe..





Sebenarnya sejak baby fateh dalam perut lagi ibu dia ni dah berangan angan nak buat photoshoot untuk dia selepas dia lahir tapi sampai sekarang ni masih lagi tak berkesempatan nak buat..

Yela,nak tunggu ayah dia free bukan main susah.. yela memandangkan kami ni memang duk berasingan sejak awal jadinya nak jumpa bukan main susah.. kalau ayah dia balik pun xsampai sehari dah kena balik sg merab balik.. so.. nasiblah.. 

Tapi takpe,nanti baby fateh dah pandai nak meniarap dan kepala pun dah pandai tegak nanti bawalah baby fateh ke kedai gambar.. ambik gambik kenangan macam pak usu dia..

So baby fateh cepat cepat la pandai meniarap ye sayang.. 

You Might Also Like

3 ulasan

  1. ala..comeynyer...
    nieyl menyimpan angan²...

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan..comeykan.. simpan jangan xsimpan.. hehe..

      Padam
  2. bestnya dapat photoshot baby kan...

    terima kash singgah & Follow Blog sy...
    Salam perkenlan
    saya datang singgah & Follow Blog ini

    BalasPadam

Flickr Images