Monday Blues : Beli & Blah

1:55 PTG



Biasalah perempuan kan.. shopping itu dah jadi salah satu hobi dia.. tapi kalau deeba, deeba kalau keluar suka pergi makan.. makan sebanyak yang boleh.. tapi itu dulu masa single dan dah jadi isteri orang.. bila dah jadi ibu ni deeba lebih suka shopping barang anak.. walaupun anak sekarang ni masih 3 bulan 4 hari tapi deeba rasa nak beli semua untuk anak..

Entah la, tapi bila dah jadi ibu ni serta merta semuanya jadi berlainan.. semuanya nak beli untuk anak.. sampai mainan pun nak beli untuk dia walaupun dia belum pandai nak bermain..

Kaum ibu semua pun mesti ada pengalaman kan masa anak semakin membesar ni.. rasa nak beli itu dan ini untuk anak anak.. sampai kadang kadang nak fikir nak beli apa untuk diri sendiri pun tak sempat kan.. kalau ye, kite geng.. hehe..

You Might Also Like

2 ulasan

  1. biasalah... dah nama pun perempuan..
    kdg2 apa kita beli tu bkn utk kita pakai sndiri tapi utk family...

    BalasPadam