Teringin Ice Cream Macaroon

3:39 PTG


Assalammualaikum semua.. terliur tak tengok ice cream ni? pasti terliurkan.. hehe.. samalah kita.. bila tengok je makcik sedare post pasal ice cream ni terus meleleh ayak liur..

Rasa nak pergi makan sekarang je tapi bila memikirkan anak terus tak jadi.. yela nanti kecian anak dia tak dapat makan.. takpelah, nanti kalau dia dah besar boleh la makan sekali dengan dia.. 

Tapi ni kalau sekarang si baby fateh tengok ni pasti dia terliur sekali, yela sedangkan dia tengok orang sekeliling makan dan minum pun dia boleh terliur.. cian nya kat baby fateh.. sabar ye sayang lagi bape bulan dapat makan.. itupun makan nestum jela..

Rasa macam tak sabar pula nak tunggu anak pandai makan ni.. ibu-ibu newborn diluar sana pun pasti tak sabar kan nak tengok anak membesar dan kemudian ibu ibu ini akan sediakan makanan yan terbaik buat si anak.. ye kan.. 



You Might Also Like

4 ulasan