Diy Sendiri : Belon

Assalammualaikum selamat pagi semua.. pagi ni deeba nak share 1 projek DIYbertemakan belon.. kepada kenkawan yang nak buat bufday party u...


Assalammualaikum selamat pagi semua.. pagi ni deeba nak share 1 projek DIYbertemakan belon.. kepada kenkawan yang nak buat bufday party untuk anak anak boleh la cuba ye..














Menarikkan?

Nanti bila bufday party baby fateh deeba pun nak buat juga la..

You Might Also Like

5 ulasan

  1. menarik..sape yang nak buat party untuk anak, memang sesuai sangat..

    BalasPadam
  2. kalau rajin & kreatif pasti menjadi kan

    BalasPadam
  3. Comel belon2 tu tapi saya sgt takut dgn belon...hahaha

    BalasPadam

Flickr Images