Tips Memilih Beg Tangan

9:39 PG

Foto Sirap Laici.

Assalammualaikum..

Uolls mesti suka beli handbag bukan? selalu pilih yang macam mana.. belek2, berkenan terus beli atau main pilih sahaja yang cantik..

Disini deeba nak sharekan 1 tips untuk korang semua dalam membeli beg..

Foto Sirap Laici.

Foto Sirap Laici.

Foto Sirap Laici.

Dah tahu dah macam mana nak pilih beg tangan yang sesuai dengan diri kita.. so lepasni kalau nak beli beg tangan itu boleh la pilih ikuti tips ini..

Kalau deeba, beg tangan sekarang ni adalah beg anak.. itulah beg baju seluar dia, lampin, pampers, susu dia dan lain lain lagi la.. yela, orang anak ada kecik so itulah beg tangan nya..
Kredit: Mary Anni

You Might Also Like

19 ulasan

  1. Great. Boleh share ngan my mum and my sisters yang suka membeli belah handbag. Haha.

    BalasPadam
  2. Sesuai untuk wanita kena belajar takut nanti salah beli dah banyak pula handbag tapi sebenarnya memang mereka nak beli banyak handbag hehehehe..

    BalasPadam
  3. Good information. Mesti kawan2 suka nampak post ni

    BalasPadam
  4. Ai selalu beli yang nampak cantik je.. macam-macam jenos ada..

    BalasPadam
  5. Amboii! Bagus betul tips ni untuk golongan wanita. haha.

    BalasPadam
  6. Oohh! Nice tips! Learn something from here 😀

    BalasPadam
  7. Wah nak beli beg pon ade tips..kena share ini..hehe

    BalasPadam
  8. Bagus juga ni satu ilmu baru, nak beli beg tangan pasti kena tahu tips ini. Barulah dapat buat keputusan yang tepat

    BalasPadam
  9. Tips yang menarik untuk girls. :)

    BalasPadam
  10. Selama ni main beli je beg tangan hahaha. Lepas ni dah tahu nak pilih handbag mengikut saiz badan. Thanks for the tips :)

    BalasPadam
  11. Walaupun saya tak pakai beg tangan tapi tips ni berguna. Maybe lepas ni boleh saya share kat orang lain pulak

    BalasPadam
  12. Hihi. Baru tahu ada tips pilih handbag. Selama ni siqah tengok mana yang cantik je. Hehe

    BalasPadam
  13. Good tips. ADa cara juga yer kalau nak beli bag tangan ☺

    BalasPadam
  14. Hihi, dulu masa anak2 kecik2 lagi, memang itu ler juga beg tangan akak. penuh beisi pampers, susus, pakaian, wetwipes all for them, kan

    BalasPadam
  15. Thanks for the tips, sometimes i like to carry big bags but it does not look good on me.

    BalasPadam