Wedding Bertemakan Hello Kitty

9:01 PG



Assalammualaikum..

Selamat pagi semua.. selamat berkerja kepada yang tengah berkerja tu.. jangan malas2 ye..yela bak kata orang hari isnin ni MONDAY BLUES, hari yang malas nak bekerja.. yeke? yela kot, sebab deeba pun rasa malas nak buat keje.. sebab pagi2 dah hadap laptop dan hp.. hehe..

Ala malas sekejap je, nanti dah nak tengah hari dah mula nak buat tauhu untuk meniaga petang ini..

Pagi ini deeba rasa macam nak berangan2 je sebab tertengok pic pelamin ni.. bertemakan hello kitty.. so sweet, kalau lah wedding deeba dulu buat tema ni mesti cutenya.. hehe..

Rasa macam nak bersanding lagi sekali masa anniversery tahun depan.. ofkos la bersanding dengan suami dan abg fateh hehe..

Bertiga diatas pelamin.. alahai.. tak dapat bayangkan..

So kita angan2 jela, sebab kemungkinan nak jadi kenyataan tu taktahu la jadi ke tak.. haha.. so teruskan la angan2 ye..

Jom kita layan gambar2 wedding bertemakan hello kitty ini..

Baju sanding dia pun haihhh, cantiknya secantik sipemakainya..

Foto Cendawan Cheese.

Foto Cendawan Cheese.

Foto Cendawan Cheese.

Foto Cendawan Cheese.

Foto Cendawan Cheese.

Foto Cendawan Cheese.

Foto Cendawan Cheese.

Selamat pengantin baru buat kedua2 pasangan pengantin semoga berkekalan sehingga ke jannah.. amin.. 

You Might Also Like

3 ulasan